Размазан грим около клепачите, напукани устни или лъщяща кожа  –

...
Размазан грим около клепачите, напукани устни или лъщяща кожа  –
Коментари Харесай

Коледа – Перфектният грим за Нова година

Размазан грим към клепачите, напукани устни или лъщяща кожа  – същински смут! Как да избегнете фаловете с грима в новогодишната нощ?

Подготовката за празненството в навечерието на Нова година стартира още в този момент. Защото в случай че до момента не сте употребили някои разкрасителни артикули, ще ви се наложи да се сдобиете с такива, с цел да бъде гримът ви безукорен цяла нощ.

Вижте и нашите препоръки по какъв начин да се справите.

База за грим

Дори и да нямате навика да слагате праймър, направете го за празненство грима. Основата е това, което прави грима ви дългогодишен. Не пропускайте да нанесете както на лицето, по този начин и на очите. Праймърът изглажда кожата, като запълва неравностите по кожата, а силиконът в него прави по този начин, че пигментите в грима да се “залепят ” за кожата.

Вежди – не

Препоръчваме ви да не нанасяте молив за вежди – с толкоз танци и какви ли не изпарения, доста евентуално е моливът да ви изиграе неприятна смешка и да се разтече. Ако въпреки всичко държите да оформите веждите, използвайте някои от специфичните палитри сенки за вежди, или пък просто навлажнете четка и потопете в прахообразни сенки в непосредствен до естествения ви цвят и нанесете на веждите. За подредени вежди използвайте безцветна серпантина за очи.

Очна линия

Тя е класика в празненство грима, тъй като акцентира очите и те наподобяват впечатляващо даже на приглушена светлина, каквато е ситуацията в клубовете. Течната очна линия е добър избор, тъй като един път откакто изсъхне, тя си стои на мястото , до момента в който не я измиеш. Разбира се, в случай че очакваш да вали или се притесняваш, че при някакви други непредвидени условия очите ти може да се намокрят, най-добре е да избереш водоустойчива очна линия.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР